«Η εκλογή Κασσελάκη στηρίχθηκε σε μια επιθετικότητα απέναντι στην Αριστερά», υπογράμμισε επίσης ο κ. Σταθάκης

Στην ΕΡΤ μίλησε ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης το πρωί της Δευτέρας. Ο κ. Σταθάκης τόνισε πως αφότου αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ δέκα μέρες πριν, αναμένει τις εξελίξεις στον ευρύτερο πολιτικό χώρο.

«Η συζήτηση είναι ποιες είναι οι προϋποθέσεις προκειμένου να υπάρξει ένα εναλλακτικό σχήμα», υπογράμμισε ο κ. Σταθάκης ενώ χαρακτήρισε «πρόωρη» οποιαδήποτε συζήτηση ενόψει των ευρωεκλογών.

Εκτίμησε ότι η Ομπρέλα και οι 6+6 μπορούν να συμπορευτούν

Ο κ Σταθάκης προέβη στη συνέχεια στην εκτίμησε πως «θα μπορούσαν να συμπράξουν η Ομπρέλα και η ομάδα ”6+6”» καθώς στις εσωκομματικές εκλογές στον β’ γύρο «ψήφισαν και οι δύο την Έφη Αχτσιόγλου».

«Η εκλογή Κασσελάκη στηρίχθηκε σε μια επιθετικότητα απέναντι στην Αριστερά», υπογράμμισε επίσης ο κ. Σταθάκης, τονίζοντας ότι ο κ. Κασσελάκης «εξελέγη με διχαστική πολιτική και προχώρησε με διχαστικό λόγο».

«Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι με τον κ. Κασσελάκη», είπε τέλος ο κ Σταθάκης, σημειώνοντας πως η επιλογή Κασσελάκη δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόκειται για μια «καταστροφική την επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ».