Η επόμενη πρόχειρη λίστα emoji για τα social media αποκαλύφθηκε την Πέμπτη από την Emojipedia και περιείχε μεταξύ άλλων ένα ουδέτερο ως προς το φύλο «άτομο με στέμμα», διαφυλετικές χειραψίες και αυτός που φαίνεται να είναι ένας μυστακοφόρος «έγκυος άντρας».

Το ιστολόγιο Emojipedia φαίνεται να επισημαίνει και να “αναγνωρίζει ότι η εγκυμοσύνη είναι δυνατή για μερικούς άντρες τρανς και μη δυαδικά άτομα”.

Τα…. δημιουργικά μυαλά, ειδικά πίσω από το emoji του εγκύου, μπορεί να μπερδευτούν αφού οι άνδρες δεν μπορούν να μείνουν έγκυοι. Ίσως το emoji είναι απλώς ένας άντρας με φούσκωμα μπύρας που έχει καούρα.

Οι οπαδοί του Emoji ψηφίζουν τώρα τα αγαπημένα τους emoji σε ένα προσχέδιο που λήγει σήμερα Σάββατο. “Αυτό δεν αποτελεί μέρος της διαδικασίας έγκρισης, αλλά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εκτιμήσουμε ποια πρόχειρα emoji επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν. Λάβετε λοιπόν μέρος στην ψηφοφορία και ο νικητής θα αποκαλυφθεί στις 17 Ιουλίου γνωστή ως Παγκόσμια Ημέρα Emoji”, ανέφερε το blog της Emojipedia .

Μόλις επιλεγούν, τα πιο δημοφιλή emoji θα οριστικοποιηθούν τον Σεπτέμβριο και θα κυκλοφορήσουν στο Goggle Pixel το τέταρτο τρίμηνο και σε Apple, Twitter, Facebook και Samsung Galaxy εντός του πρώτου εξαμήνου του 2022.
Οι χρήστες του Twitter κοροϊδεύουν το emoji του εγκύου:

 

Πηγή: Έρχεται Emoji με άνδρα έγκυο στα social media