Δεν θέλει να έχει τις ίδιες ελευθερίες με τους ανεμβολίαστους, ωστόσο υποστηρίζει ότι κινδύνεψε με το εμβόλιο

Μπερδεμένα μας τα είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ο οποίος τάχθηκε υπέρ των αυστηρών μέτρων που επέβαλλε η κυβέρνηση μαζί με το κορωνοχαράτσι των rapid test σε εστιατόρια, μπαρ και ταξίδια.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου στην οποία στράφηκε κατά του τραγουδιστή Πάνου Κιάμου που συνεργάζεται με το κέντρο διασκέδασης Posidonio, το οποίο θα είναι το πρώτο μαγαζί που θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους πελάτες, ο Γιώργος Λιάγκας κατακεραύνωσε τον «αρνητή» τραγουδιστή.

Ωστόσο ο ίδιος έδωσε συγκεχυμένη εξήγηση προκαλώντας απορίες για το τι τελικά πιστεύει κατά βάθος ο ίδιος και τι τελικά θέλει να προβάλει. Ο παρουσιαστής του «Πρωινού», συνεχάρη την κυβέρνηση για την απόφαση της να «τιμωρήσει» τους ανεμβολίαστους και να τους απομονώσει από τους εμβολιασμένους και αναρωτήθηκε γιατί αυτός που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του κάνοντας το εμβόλιο, πρέπει να έχει τις ίδιες ελευθερίες με εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Για μένα ορθώς η κυβέρνηση αυστηροποιεί πάλι τα μέτρα. Βλέπουμε τις μεταλλάξεις που έρχονται. Δεν καταλαβαίνω γιατί, όταν εμείς εμβολιαστήκαμε έχοντας μια κοινωνική ευθιξία και μια κοινωνική συνείδηση για εμάς και το κοινωνικό σύνολο, θα πρέπει να έχουμε όλοι τις ίδιες ελευθερίες. Εγώ που έβαλα σε κίνδυνο, θεωρητικά, τη ζωή μου σε σχέση με κάποιον άλλον που δεν το έκανε. Μπράβο δηλαδή που έβαλαν να πηγαίνουμε στα πλοία δείχνοντας στο κινητό μας ή σε χαρτί πως έχουμε εμβολιαστεί ή να κάνουμε επικαιροποιημένο τεστ και όχι αυτά που ο καθένας γράφει ότι θέλει και λέει πως το έκανε» δήλωσε όμως ξέχασε ότι εκείνα τα τεστ που «ο καθένας έγραφε ότι ήθελε», είναι τα self test τα οποία η κυβέρνηση επέβαλλε για να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στους χώρους εργασίας τους και οι μαθητές στα σχολεία. Είναι τα self test τα οποία η κυβέρνηση «διαφήμιζε» ότι είναι ασφαλή και αξιόπιστα.

Όσο για την δήλωση ότι μπορεί να έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του κάνοντας το εμβόλιο, μάλλον θα βρει σύμφωνους όλους τους αρνητές του εμβολίου τους οποίους ο ίδιος υποτιμά και δεν θέλει να μοιραστεί μαζί τους τις ίδιες ελευθερίες. Τελικά κ. Λιάγκα φοβηθήκατε να εμβολιαστείτε; 

 

Πηγή: Λιάγκας: Στηρίζει τον διχασμό – Συνεχάρη την κυβέρνηση για την απόφαση της να «τιμωρήσει» τους ανεμβολίαστους