Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 1 αποφασίστηκε να ζητηθεί και επίσημα από την κυβέρνηση να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Με την κυβέρνηση να αποσύρει σταδιακά τα περισσότερα περιοριστικά μέτρα και τον εμβολιασμό να προχωρά με γοργούς ρυθμούς οι ομάδες της Super League αποφάσισαν να επαναφέρουν στην ατζέντα των συζητήσεων και το ζήτημα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.
Με τους ανθρώπους της SL να λαμβάνουν θετικά μηνύματα από τις κυβερνητικές πηγές και να έχουν ως ατού τον «οδηγό επιστροφής» από τον περασμένο χειμώνα (που περιέγραφε λεπτομερώς τις διαδικασίες που θα ακολουθούνται) αποφασίστηκε να σταλεί και επισήμως το αίτημα προκειμένου μέσα στις επόμενες εβδομάδες να συζητηθεί για να μπορέσει να προετοιμαστεί το έδαφος.
Κι αυτό γιατί από τον περασμένο χειμώνα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και προφανώς θα υπάρχουν κατηγοριοποιήσεις για όσους έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στα γήπεδα (προφανώς οι εμβολιασμένοι θα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά όλα αυτά θα διευκρινιστούν από τη στιγμή που θα ανάψουν το πράσινο φως οι λοιμωξιολόγοι).

Πηγή: Super League 1: Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα