Οι παίκτες του Ολυμπιακού και το τεχνικό τιμ έμαθαν, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, μέσα στο αεροπλάνο, από τον πιλότο δε, κατά την επιστροφή τους από την Ολλανδία, την κλήρωση με την Άρσεναλ.

Και μάλιστα, ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, σχολίασε την κλήρωση… εν πτήσει, στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube.

Ο Πορτογάλος κόουτς είπε αναλυτικά: «Είναι μια σύμπτωση το γεγονός ότι θα επαναληφθεί αυτός ο γύρος με τον ίδιο αντίπαλο που καταφέραμε να αποκλείσουμε πέρυσι.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά σε αυτήν τη φάση υπάρχουν μόνο δύσκολοι αντίπαλοι. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε, να προσπαθήσουμε πάρα πολύ».

Και συνέχισε: «Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε. Η πρόκριση είναι ο στόχος. Δεν έχει σημασία αν θα γίνει με μία νίκη ή με δύο νίκες ή με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα».

Ρωτήθηκε, φυσικά και για το αν θα ζητήσει βοήθεια από τον πρώην «κανονιέρη», Σωκράτη Παπασταθόπουλο: «Σίγουρα θα είναι μια βοήθεια οι πληροφορίες που θα μας δώσει ο Σωκράτης.

Είναι ένας παίκτης που τους γνωρίζει πολύ καλά, αλλά και εμείς, βέβαια, θα κάνουμε την ανάλυσή μας και την εκτίμηση του αντιπάλου όπως πάντα. Οποιαδήποτε έξτρα πληροφορία, όμως, μπορεί να αποτελέσει βοήθεια».

Πηγή: Μαρτίνς: «Θα μας δώσει πληροφορίες ο Σωκράτης για Άρσεναλ – Τα πάντα για την πρόκριση»