Στα άστρα γραμμένο το  χθες και το αύριο του. Το άτυχο συναπάντημά του με την Μέγκαν και οι συνέπειες ….

Γράφει ο αστρολόγος Πέρρης Κρητικός..

Ο  Πρίγκηπας Χάρι, η Μέγκαν Μόρκιν και το αύριο μετά την απόφαση τους… Πιο είναι το μέλλον του ζευγαριού ;; Τι έκανε τον Χάρι να πάρει την απόφαση ;; Ποιά είναι η Μέγκαν Μαρκλ και  ποιος ο ρόλος της στην απόφαση να  παραιτηθούν από τα αξιώματα και να αποκοπούν από την βασιλική οικογένεια..

O Πρίγκιπας Ερρίκος, Δούκας του Σάσσεξ, γνωστός ευρύτερα ως πρίγκιπας Χάρι, είναι ο μικρότερος γιος του Καρόλου, πρίγκιπα της Ουαλίας, και της πρώην συζύγου του Νταϊάνας. Γεννημένος 15 Σεπτεμβρίου του 1984 και στις 16:40 τοπική ώρα Αγγλίας έχει έναν άκρως αποκαλυπτικό αστρολογικό χάρτη …. Μέσα σε αυτόν φαίνονται τα πάντα για μία ζωή γεμάτη ανατροπές , τάσεις φυγής μία ζωή που θα πρέπει να γεράσει για να βρει  πραγματική ευτυχία..

Τα τελευταία γεγονότα με παρακίνησαν να ασχοληθώ με τον νεαρό πρίγκηπα. Κάνοντας μία έρευνα στην ζωή του και αναλύοντας τον Αστρολογικό του χάρτη, πρέπει πρώτα από όλα να τονίσω ότι μιλάμε για έναν καλόψυχο άνθρωπο με υγιές κύτταρο, αίσθηση του ωραίου, εξαιρετικά δεμένου με την μητέρα του και φυσικά με προδιαγραφές για μία άνετη, αλλά αρκετά πολύπλοκη ζωή..

Όμως στα καλά του στοιχεία υπάρχουν και αυτά τα αρνητικά που ίσως τελικά ακυρώνουν τα πρώτα.. Ο Χάρι είναι Παρθένος και μία κόντρα όψη του ανατρεπτικού Ουρανού με τον κυβερνήτη του χάρτη του ( τον Ερμή ) σε συνδυασμό πάντα και με άλλα αρνητικά στοιχεία δείχνουν να μπορούν να ανατρέψουν πλήρως την με μία πρώτη ματιά καλή εικόνα του γαλαζοαίματου χάρτη του…

Είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που στην ζωή του το στοιχείο της ανατρεπτικής αλλαγής θα τον χαρακτηρίζει.. Μοιραία γεγονότα μα και άλλα που μπορούν να πληγώσουν βαθύτατα τον ευαίσθητο Χάρι… αλλά και άτυχες στιγμές όπως αυτή που έφερε στον δρόμο του την Μέγκαν Μόρκιν μία εξαιρετικά καταστροφική γυναίκα..  Είναι πραγματικότητα ότι ο Χάρι είναι ο μόνος από τον στενό κύκλο που επηρεάστηκε τόσο πολύ στα 12 του χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του…

Ο χάρτης του το 1997 μαρτυρά με τραγικό τρόπο τα σημάδια που άφησε στην ψυχή του αυτό το γεγονός που όπως όλα δείχνουν κουβαλά και δεν φαίνεται να ξεπεράσει.. Όχι ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του δεν πόνεσε από το γεγονός μα ο Χάρι είναι αυτός που έχει επηρεαστεί τόσο έντονα από αυτό… Από τα 12 του χρόνια και μετά αναπτύχθηκε μέσα του μία τάση φυγής που μεγαλώνοντας και όπως μαρτυρά ο χάρτης του την εξέφραζε συχνά με διάφορους τρόπους.. Νευρικός και απείθαρχος καθώς ήταν ερχόταν συχνά σε ρήξη με το περιβάλλον του.

Ως έφηβος δεν υπολόγιζε και πολύ το πρωτόκολλο αλλά αυτό το δικαιολογούσε και η εφηβεία του και  φυσικά οι τάσης φυγής που τον χαρακτηρίζουν… Ακόμα αστρολογικά πάντα , είναι   ένας αρκετά τολμηρός ως και παράτολμος κάποιες φορές άνθρωπος..  Ο ανατρεπτικός του χάρτης και μία αρνητική πλανητική συγκυρία έφερε στον δρόμο του την Μέγκαν Μόρκιν..

Γεννημένη 4 Αυγούστου του 1981 με ένα χάρτη που μαρτυρά πολλά για όλα όσα δεν δείχνει το αγγελικό της πρόσωπο.. Μία φιλόδοξη γυναίκα που από νεαρή ηλικία είχε μόνο ένα θέλω στην ζωή της .. Μία επιδίωξη έναν στόχο.. Να γίνει σπουδαία !! Στην προσπάθειά της να φανεί σαν ηθοποιός και σε νεαρή ηλικία δημιουργεί  σχέση με έναν άνθρωπο που λόγο θέσης και ιδιότητας θα μπορούσε να βοηθήσει τους σκοπούς της .. Έμεινε μαζί του κάποια χρόνια μετά τον παντρεύτηκε και πριν περάσουν δύο χρόνια πανδρεμένη , αφού είχε φτάσει εκεί που ήθελε, τον χώρισε..

Ο χάρτης της μαρτυρά στα σίγουρα όμως ότι είναι καλή ηθοποιός και το ταλέντο της αυτό το χρησιμοποιεί πολύ καλά  στην προσωπική της ζωή για να δείχνει ιδανική για τους άνδρες που βάζει στην ζωή της.. Η Μέγκαν πίσω από το αγγελικό της πρόσωπο είναι μία γυναίκα αράχνη που κερδίζει γρήγορα συμπάθειες και τις εντυπώσεις και που πολλοί λίγοι γνωρίζουν την αληθινή της φύση.. Είναι μία γυναίκα που και δεν έχει αγαπήσει κανέναν πραγματικά και ούτε μπορεί να την δέσει ένας πχ καλός εραστής.. Άλλωστε για αυτήν το σεξ είναι πρώτα επιβεβαίωση, κάποιες στιγμές απόλαυση και συνήθως εργαλείο για να φτάσει σε κάποιο στόχο..

Η μία μεγάλη της αγάπη είναι η επαγγελματική και προσωπική της φιλοδοξία και κανένα παλάτι δεν είναι δυνατόν να την κρατήσει μακριά από αυτό της το σχέδιο.. Ότι και να καταφέρει , γρήγορα θέλει και άλλο και πάντα βρίσκει και θα βρίσκει τρόπους στο μέλλον να γίνεται επίκεντρο ενδιαφέροντος.. Άλλωστε εκεί που έφτασε μέσα από τον γάμο της με τον Χάρι οι περισσότερες αν όχι όλες στην θέση της δεν θα μπορούσαν να δουν η να επιθυμήσουν κάτι περισσότερο.. Φυσικά θα έμενε στο παλάτι αν δεν ήταν τόσο μακριά η πιθανότητα να γίνει μία μέρα βασίλισσα της Αγγλίας..

Όμως ο Χάρι είναι 7ος στην σειρά διαδοχής και αυτό έδειχνε και πολύ μακρινό και απίθανο να συμβεί.. Έτσι αφού πήρε ότι περισσότερο μπορούσε από φήμη και δόξα ανοίγει φτερά για καριέρα ξανά με καινούργια πλέον για αυτήν δεδομένα.. Τώρα όλοι θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ και οι πόρτες που παλαιότερα δεν μπορούσε να ανοίξει, είναι όλες πιά ανοιχτές για αυτήν . Ο καημένος Χάρι αγάπησε .. Αγάπησε μία καλή ηθοποιό που τον έκανε να πιστέψει πως βρήκε την ιδανική γυναίκα.. όμως αγάπησε την πλέον ακατάλληλη γυναίκα.. Η παράσταση τελείωσε λίγο πριν τον γάμο τους και ήδη άρχισε να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο..  Η ανεξάρτητη και φεμινίστρια γυναίκα του άρχισε να δείχνει δόντια προς όλες τις κατευθύνσεις..

Την είχε ερωτευθεί τρελά και ήταν του χεριού της..   Από νωρίς ο Χάρι άρχισε να περιμένει πότε και αν θα του επιτρέψει να συνευρεθούν μαζί και πιθανά απαιτεί να μένουν σε χωριστά δωμάτια.. Του ασκεί μία απίστευτη επιρροή και τον έπεισε ότι θα είναι ξανά πολύ καλά μαζί αν φύγουν από το παλάτι να ζήσουν μία ζωή όπως όλοι.. Φυσικά δεν θα γίνει έτσι.. η  Μέγκαν Μόρκιν θα κάνει αυτό που θέλει.. παράλληλα θα ερωτευτεί..

Όχι τον Χάρι … και ο  πρώην πρίγκηπας θα περάσει μαύρες μέρες και νύχτες μαζί της μέχρι το διαζύγιο που σε πολύ λίγο η Μέγκαν θα επιδιώκει διακαώς… Κάτι που μόνο το παλάτι μπορεί να αποτρέψει και μόνο όταν και αν ο Χάρι καταλάβει τι συμβαίνει και ζητήσει την βοήθεια της ισχυρής γιαγιάς του και Βασίλισσας.. Ο Αστρολογικός χάρτης μαρτυρά την σκληρή αλήθεια.. Μέσα σε ένα καταιγισμό αρνητικών όψεων την ημέρα του γάμου του , θα αναφέρουμε μόνο μία και φτάνει.. Ο Πλούτωνας σε τέλειο τετράγωνο με την Αφροδίτη του δήλωνε πως από αυτό τον γάμο έχει πολλά να χάσει , ενώ να πάρει έχει μόνο πολύ πόνο !!!!

ΠΗΓΗ: astrologos.tv

Πηγή: «Μαύρες και άραχνες» οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν… Τι θα τους συμβεί το 2020;