Αντοχή στο νερό και νέος σχεδιασμός για τα AirPods Pro, αξίας 249 δολαρίων

Τα νέα, υψηλής τεχνολογίας ασύρματα ακουστικά AirPods Pro, ανακοίνωσε η Apple, τα οποία προσφέρουν ακύρωση θορύβου, αντοχή στο νερό και νέο σχεδιασμό.

Το μοντέλο αξίας 249 δολαρίων θα πωλείται παράλληλα με την τρέχουσα έκδοση των 159 δολαρίων που ξεκίνησε τον Μάρτιο και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Apple διαχωρίζει σημαντικά τη γραμμή AirPods.

Το νέο μοντέλο θα είναι πιο εύκαμπτο για τη βελτίωση της τοποθέτησής τους, γεγονός που θα βοηθά επίσης στην ενεργοποίηση του χαρακτηριστικού ακύρωσης θορύβου για βελτιωμένη ποιότητα ήχου.

Το μοντέλο Pro διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται Adaptive EQ, η οποία μπορεί να συντονίζει αυτόματα τα τραγούδια για καλύτερο ήχο και διαθέτει ένα ενημερωμένο άγγιγμα που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν μεταξύ λειτουργίας ακύρωσης θορύβου και λειτουργίας διαφάνειας, ώστε να μπορούν να ακούνε γύρω σας.

Το νέο μοντέλο θα αρχίσει να πωλείται στις 30 Οκτωβρίου, όπως δήλωσε η Apple. Η αντίσταση στο νερό θα καταστήσει τα AirPods την καλύτερη επιλογή για τους αθλητές.

Πηγή: Τα ασύρματα ακουστικά της Apple με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου