Δεν χωρούν λόγια για να περιγράψουν την τραγωδία που σημειώθηκε στον Παναμά, με μια γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο για μία… selfie.

Οι εικόνες πραγματικά σοκάρουν. Είναι η στιγμή που μια γυναίκα 27 ετών πέφτει από μπαλκόνι του 27ου ορόφου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Κι όλα αυτά για μία selfie…

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, πρόκειται για την Sandra Manuela Da Costa Macedo, 27 ετών και μητέρα. Το βίντεο την δείχνει να κάθεται πάνω στο κάγκελο και να κρατά ένα selfie stick, προσπαθώντας να πετύχει την τέλεια λήψη.

Ξαφνικά χάνει την ισορροπία της και βρίσκεται στο κενό, με τον θόρυβο που ακούγεται την ώρα που προσκρούει στο έδαφος να είναι ανατριχιαστικός.

Άνθρωποι από κοντινά κτίρια μαγνητοσκοπούσαν την σκηνή και ακούγονται σοκαρισμένοι την στιγμή που η 27χρονη πέφτει από το μπαλκόνι.

«Είναι τρελή, κοίτα την κοίτα την! Έπεσε» ακούγεται ένας να λέει.

Ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, που βρίσκεται σε μια δημοφιλή γειτονιά της πόλης El Cangrejo, στον Παναμά, ωστόσο η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή εξαιτίας της selfie.

Αρχικά υπήρχαν αναφορές πως πρόκειται για τουρίστρια από την Πορτογαλία, ωστόσο λίγο αργότερα μια γυναίκα που περιέγραψε τον εαυτό της ως φίλη της άτυχης γυναίκας, δήλωσε στα social media πως πρόκειται για μητέρα δύο παιδιών που έφτασε στον Παναμά για να εργαστεί ως καθηγήτρια.

Δείτε το βίντεο με την μοιραία πτώση για την selfie – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές