Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής και μνήμης και η επιμνημόσυνη δέηση για τον Καπετάν Γαρέφη και τους Μακεδονομάχους του Γαρεφείου, που διοργάνωσαν ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης» και η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας.

Ήταν μία τελετή κατά την οποία τιμήθηκε ο μεγάλος αγωνιστής Κώστας Γαρέφης από τον οποίο πήρε το όνομά του το χωριό, όπως και όλοι οι Μακεδονομάχοι που έδωσαν και το αίμα τους για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι. Άνθρωποι απλοί που δεν δίστασαν να αγωνιστούν σκληρά σε μάχες άνισες και να ελευθερώσουν το ηρωικό χωριό μας. Αγωνιστές άγνωστοι για τον πολύ κόσμο που δεν τους έγραψε η ιστορία με χρυσά γράμματα, ζούνε όμως μέσα στις καρδιές και τιμούμε τη μνήμη τους.

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής και μνήμης και η επιμνημόσυνη δέηση για τον Καπετάν Γαρέφη και τους Μακεδονομάχους του Γαρεφείου, που διοργάνωσαν ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης» και η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας.  Ήταν μία τελετή κατά την οποία τιμήθηκε ο μεγάλος αγωνιστής Κώστας Γαρέφης από τον οποίο πήρε το όνομά του το χωριό, όπως και όλοι οι Μακεδονομάχοι που έδωσαν και το αίμα τους για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι. Άνθρωποι απλοί που δεν δίστασαν να αγωνιστούν σκληρά σε μάχες άνισες και να ελευθερώσουν το ηρωικό χωριό μας. Αγωνιστές άγνωστοι για τον πολύ κόσμο που δεν τους έγραψε η ιστορία με χρυσά γράμματα, ζούνε όμως μέσα στις καρδιές και τιμούμε τη μνήμη τους. Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής και μνήμης και η επιμνημόσυνη δέηση για τον Καπετάν Γαρέφη και τους Μακεδονομάχους του Γαρεφείου, που διοργάνωσαν ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης» και η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας.  Ήταν μία τελετή κατά την οποία τιμήθηκε ο μεγάλος αγωνιστής Κώστας Γαρέφης από τον οποίο πήρε το όνομά του το χωριό, όπως και όλοι οι Μακεδονομάχοι που έδωσαν και το αίμα τους για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι. Άνθρωποι απλοί που δεν δίστασαν να αγωνιστούν σκληρά σε μάχες άνισες και να ελευθερώσουν το ηρωικό χωριό μας. Αγωνιστές άγνωστοι για τον πολύ κόσμο που δεν τους έγραψε η ιστορία με χρυσά γράμματα, ζούνε όμως μέσα στις καρδιές και τιμούμε τη μνήμη τους.